Spanska A2 del 2

Längd
20 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska A2 del 2

Säger man spanska tänker de flesta av oss på sol och värme, ljuvliga tapas, het paella och sval sangria eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Bienvenidos!

Innehåll

Kursen vänder sig till dig som läst lite tidigare och som vill bygga på/repetera dina kunskaper på en fortsatt grundläggande nivå. Med kurslitteraturen som underlag bygger vi på språket med ordförråd, uttal och grammatik. Enkla dialoger/parövningar och uttalsövningar är inslag i undervisningen.

Upplägg

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per tillfälle + eventuell paus.

Förkunskaper

En kurs i spanska A2 passar dig som har lite mer kunskap och förstår begrepp som rör personliga förhållanden

Kursledare

Kursledaren för spanska nybörjare är Patricia Pena Irazabal. Hon är gymnasie- och högstadielärare. Patricia är ursprungligen från Chile, men har bott i Sverige i drygt 40 år. Hon har ett positivt förhållningssätt och en humanistisk människosyn. "Jag älskar att undervisa i spanska, det är ju mitt modersmål och därför känner jag mig ganska trygg i min roll som kursledare. Jag har god kontakt med kursdeltagarna och genom god och konkret planering försöker jag att engagera dem i deras språkinlärning."

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Vi använder Caminando 2 från Natur och Kultur. Observera att kursmateriaVi let inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken. Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com . Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta

Det är obligatorisk föranmälan på kursen. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A2 del 2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.