Filmproduktion för social media - distanskurs

Längd
12 timmar
Pris
1 495 SEK
Längd
12 timmar
Pris
1 495 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Filmproduktion för social media - distanskurs

Allt du behöver för att börja skapa video för webb och sociala medier. Efter avslutad kurs kommer du att kunna skapa enklare filmer från idé till publicering. Kursen är inte lärarledd utan du styr själv din studietakt.

Innehåll

Kursen innehåller både teoretiska delar och praktiska övningar. Fokus ligger på att ge dig verktyg för att kunna skapa och sprida videos.
Vi som har gjort kursen har arbetat med film på ett eller annat vis sedan tidigt 2000-tal och hoppas att du med verktygen du får med dig härifrån ska slippa gå i de värsta fällor vi gått i.

Efter att kursen är slut kommer vi ha gått igenom:

  • Vilka frågor du behöver fundera över när du ska skapa video och vad som är viktigt att fastställa innan du sätter igång.
  • Hur du planerar och genomför en inspelning.
  • Klippning och tillgänglighetsanpassning.
  • Vad du ska tänka på när det kommer till spridning av dina filmer.

Upplägg

Kursen är inte lärarledd utan du går den på egen hand i din egen takt, helt via distans. Du har tillgång till kursen under hela 2024.

Den kursportal vi använder heter Learnify. Du får inloggningsuppgifter någon dag efter att vi tagit emot din anmälan. Du kan gå kursen via en dator, surfplatta eller via en mobiltelefon. Enkelt och smidigt vart du än befinner dig, så länge du har internetuppkoppling.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs för att gå på denna kurs.

Kursmaterial

Allt kursmaterial finns i Learnify. 

Bra att veta

  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Filmproduktion för social media - distanskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.