Arabiska enskild undervisning 10x45 minuter

Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Arabiska enskild undervisning 10x45 minuter

Vill du kunna tala arabiska inför din resa eller kanske testa något nytt? Med våra enskilda kurser får du tillsammans med en kursledare gå igenom grunderna för standardarabiska.

Innehåll
Anpassad undervisning i arabiska för dig som behöver konversationsträning eller är helt nybörjare på att skriva. Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner.

Upplägg
Lektionerna sker en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är nybörjare.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Kallelse/faktura
Skriv gärna i meddelanderutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Folkbildning Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Arabiska enskild undervisning 10x45 minuter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.