Jazzshow för vuxna

Längd
5 -15 tillfällen
Pris
1 550 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 -15 tillfällen
Pris
1 550 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Jazzshow

Jazzshow för vuxna i Stockholm

Våra kurser i jazz för vuxna är för dig som älskar att dansa, och som vill prova på olika jazzstilar. Det kommer bli svettigt och fartfyllt, men framförallt roligt! Du som dansar kommer fokusera på dans, stretch, balans och styrka. Helt enkelt ett perfekt tillfälle för dig som prioriterar ditt välmående och som vill få ny energi! Våra kurser välkomnar alla som älskar att dansa.

Jazzdans har sitt ursprung i en blandning mellan afroamerikansk tradition och balettens teknik. Jazzdansen är en fartfylld och energikrävande dansstil, full av glädje och utrymme för egen tolkning. Rena rörelser, långa linjer och stor dynamik finns alltid med även om jazzdansen är ständigt i utveckling och influeras händelser av dagsaktuella dansstilar. Stilen kan variera mycket beroende på vilken lärare du väljer. Men vilken lärare du än dansar för så får du möta mycket varierande musik, allt mellan pop, musikal, hiphop och rock! På Marikas jazzklasser arbetar du med olika rörelsedynamiker och försöker hitta ett sväng i rörelserna och dansen. Smidighet, teknik, koordination och kondition är bara några av de saker du kommer utveckla!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

De olika kurserna:

Målgrupp

Marikas Dans & Modestudio har olika dansklasser för både barn och vuxna med följande nivåer: 

N= Nybörjare

F= Fortsättning

Anp/Öppen= Läraren anpassar nivå efter gruppen

Marikas Dans & Modestudio
Döbelnsgatan 56
113 52 Stockholm

DANSKURSER PÅ MARIKAS DANS & MODESTUDIO I STOCKHOLM 💃

Kom och dansa med oss på Marikas Dans & Modestudio i Stockholm! Här finner du flertalet olika danskurser som exempelvis: Barndans, Pyttedans, Balett, Dansmix, Hiphop/Streetdance, Jazzdans, Afro & dancehall, Seniordans med flera. Vi erbjuder danskurser från 2 år och uppåt....

Läs mer och visa alla kurser med Marikas Dans & Modestudio

Highlights