Soul Manifestation Coach & Mindfulnessinstruktör

Love it, i Malmö (+3 orter)
Längd
2 terminer
Pris
23 900 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 terminer
Pris
23 900 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 23 900 SEK / person

Kursbeskrivning

Distansutbildning - Bli Diplomerad Soul Manifestation Coach & Mindfulnessinstruktör

ÄR DU REDO FÖR DITT MEST KRAFTFULLA JA TILL DIN ÖNSKAN ATT HJÄLPA ANDRA PÅ DERAS LIVSRESA?

Då är du välkommen till vår unika 1-åriga distansutbildning till Diplomerad Soul Manifestation Coach & Mindfulnessinstruktör som kommer att utveckla både dig och ditt sätt att guida och hjälpa andra.

Den här utbildningen ger dig yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® och som Mindfulnessinstruktör. Utbildningen är en godkänd utbildning av Svenska Friskvårdsförbundet! Du kan givetvis också välja att gå denna utbildning helt för din egen skull för att utvecklas själv till glädje och nytta i ditt eget liv!

Detta är en upplevelsebaserad, praktisk utbildning som riktar sig till dig som vill arbeta inom personlig utveckling och spiritualitet på ett professionellt sätt. Utbildningen tar dig med på en resa bortom det vanliga, där du kommer att upptäcka ditt sanna syfte och hitta en djupare meningsfullhet i livet.


Vad är Soul Manifestation Coaching?
Soul Manifestation Coaching® är en form av andlig psykoterapi som integrerar andliga och psykologiska aspekter för att främja helande och personlig tillväxt. Det fokuserar på att integrera andlighet och medvetenhet i terapeutiska processer. I andlig psykoterapi inkluderas ofta aspekter som mindfulness, meditation, andliga principer och ökad medvetenhet om vår identitet och vår relation till det gudomliga.

Genom att utforska andliga dimensioner kan terapin hjälpa människor att upptäcka och förstå sin inre potential, hitta mening och syfte i livet och hamna i balans och harmoni. Det kan också hjälpa till att hantera trauma, frigöra begränsande tankemönster och stödja en djupare förståelse för sig själv och andra.

Utbildningen sker i en härlig gemenskap, en community med andra likasinnade.

  • Videolektioner för hjärta och hjärna
    Du får varje vecka en ny 30 min inspirerande och upplevelsebaserad videolektion.

  • Live zoom möten
    Delta i insiktsfulla 50 min lektionsmöten med dina lärare och kursvänner varje vecka (varannan vecka lärarledd, varannan vecka elevgrupp möts själva).

  • Spirituella själsvänner
    Hitta själsvänner där ni stödjer och inspirerar varandra på er andliga resa.

  • Bli medlem i vårt community
    Interagera, ställ frågor, få tips på filmer/böcker och ta del av inspirerande inlägg i vårt community på FB.

  • Delta på träningshelg och retreat
    Möjlighet att träffa dina klasskompisar och deltagare från andra grupper på våra fysiska events (valfritt deltagande).

  • Minimal tid, maximal träning
    Programmet tar ca 2 tim i veckan. All annan träning från lektionerna är integrerad i din vardag. 

Nästa start är den 8 september 2024. Säkra din plats, tidigare grupper har blivit fullbokade!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 september, 2024

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Vad behövs för tidigare erfarenheter för att gå denna utbildning?
Det krävs inga speciella förkunskaper för denna utbildning. Den passar både bybörjare och dem som har lång erfarenhet av personlig utveckling och andlighet. Vi tar till oss utbildningen utifrån där vi befinner oss på vår individuella nivå.

Video

Kursupplägg

Lektionerna ger dig kunskap inom bl.a följande områden:

  • Det coachande förhållningssättet, kommunikation, samtalsteknik, etiska regler, patientsäkerhetslagen, tekniker och mallar – teori och praktik inkl träning i grupp m.m

  • Bas- och instruktörskunskaper i Mindfulness – Medveten närvaro och som har sitt ursprung från Buddhismen.

  • Non-dualism – skillnaden mellan dualistiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)

  • Praktiskt, lättförståeligt lärande som bygger på En Kurs i Mirakler samt En Kurs i Kärlek

  • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®

  • Kunskap och insikter om Buddha, Jesus, Yogananda med flera förebilder. Vad var det de bemästrade? Och hur kan du göra detsamma?

  • Oneness ur ett såväl mänskligt som gudomligt perspektiv

  • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Joel Goldsmith, Mooji, Wayne Dyer m fl. 

  • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop

  • Esoterism och uråldrig mysticism att medvetandegöra i vår moderna tid

  • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt

  • Övningar att praktisera i dina vardagssysslor för din själsliga manifestering (din träning är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid)

  • Träning och utveckling av meditativa övningar, bl a med I AM-frekvenser

Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med ditt arbete, vardag, familj och vänner och samtidigt kan delta i programmet. 

Efter avklarat program får du ett diplom till Soul Manifestation Coach och som Mindfulnessinstruktör (enligt MBSR - Mindful Based Stress Reduction)!

Kostnader

Soul Manifestation Coach® är en investering i dig själv och din framtida ekonomi
Den här utbildningen ger dig yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® och som Mindfulnessinstruktör. Utbildningen är en godkänd utbildning av Svenska Friskvårdsförbundet! Du kan förstås också välja att gå denna utbildning helt för din egen skull för att utvecklas själv till glädje och nytta i ditt eget liv!

Pris 23 900kr. Du kan delbetala din utbildning direkt till oss räntefritt i 12 månader eller via KLARNA upp till 36 månader.

Kursledare

Jai Thornell

"Sedan 1989 har jag arbetat med kommunikation på olika sätt. 1996 började mitt intresse för det spirituella, andliga att vakna till liv ordentligt och jag var länge en sökare innan jag insåg att det jag letade efter, det hade jag redan. När vi upptäcker vår själ och börjar låta den leda oss i våra liv så händer magiska saker och jag älskar när människor söker sig till Love it främst av skälet att man vill utvecklas och komma hem till sig själv. Mitt mål är att förmedla att alla människor har alla svar de behöver inom sig. Alla kan få tillgång till sin egen inre sanning, sin egen intuitiva förmåga och framför allt - sin själ och på så sätt bli den som man är i sanning. Jag mixar mina kompetenser och erfarenheter i både klientarbete och på kurserna för att skapa så mycket dynamik som möjligt. För mig är det viktigt att hjärna och hjärta samverkar i våra liv, där egot får tjäna själen istället för att egot ska bli vår mästare.

  • Minister of Spiritual Peacemaking in The Beloved Community

  • Diplomerad Master Soul Manifestation Coach (Academy of Soul Manifestation, James Twyman) 

  • Diplomerad Mindfulnessinstruktör (Katarina Lundblad, Sverigehälsan)

  • Diplomerad Tidigare liv-terapeut (Jörgen Sundvall SSEAH)

  • Diplomerad Resancoach (Samya Thornell)

  • Diplomerad Hyposyntesterapeut (Samya Thornell)

  • Diplomerad ReikiGrandmaster (Lundström)

  • Diplomerat medium (Jörgen Gustafsson)

  • OH Foundation Facilitator

  • Skribent och krönikör i Tidningen Nära och Tidningen Free (Intervjuer med bl a Dannion Brinkley, Kevin James, James Twyman, Mikael Wiehe)

  • Författare till "I Total sanning? - Falskt och äkta i den mediala och andliga världen", "En förnimmelse av det Okända med Jörgen Gustafsson", "Tankar för hjärta och själ!" samt boken The Ministry of I AM - En handbok i 12 steg som för dig hem till ditt sanna Jag".

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Soul Manifestation Coach & Mindfulnessinstruktör och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 37 recensioner
Skriv en recension
5/5
Py
15 jan 2023
Soul Manifestation

Jag kan varmt rekommendera denna livsomvälvande kurs på 2 år. Varje moment gav mig klarhet efter klarhet och jag lärde känna mig själv på ett sätt som frigjorde mig från mina de...

Visa hela
5/5
Anna
15 jan 2023

Det bästa val jag gjort för mig själv ❤️ är denna utbildning. Vilken inre resa, stundtals tuff och utmanande att lära känna sin själ och att välja att våga leva utifrån min själ...

Visa hela
5/5
Isa
15 jan 2023
Hitta din inre kraft/storhet

Jag är så oerhört tacksam att jag valde att anmäla mig till detta program. Jag kan inte med ord beskriva allt som jag fått uppleva. Idag känner jag mig som en helt ny människa. ...

Visa hela
Love it
Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Personlig och spirituell utveckling med Love it

Vår passion är erbjuda dig kurser och utbildningar i premiumklass för att hjälpa dig att finna det du längtar efter – ny kompetens, inre visdom, frihet, sinnesro, ny energi och inte minst en djup, sann upplevelse av din inre storhet....

Läs mer och visa alla kurser med Love it

Highlights