Sånglektion - Individuell undervisning

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
Fyra lektioner per månad, terminen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Fyra lektioner per månad, terminen löper på tills du säger upp lektionerna
Pris
2 600 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sånglektion Kulturstationen

Sång


KURSINFORMATION:

Privatlektioner i sång innehåller utlärning av andningsteknik, tonbildning och mixteknik anpassad för moderna sångstilar (pop, rock, jazz, soul och musikal) samt för opera. Vi jobbar med en bred repertoar och olika låtar samt röstövningar. Har du speciella önskemål, som t.ex. att jobba med eget material, samtala gärna med din lärare. För vuxna och barn från ca 10 år.

Start: Löpande antagning under året och lektionstid enl. ö.k.

Plats: Kulturstationen, Sockerbruket 27 
Dag: Tisdag, Torsdag, Söndag
Tid: Enligt överenskommelse

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Göteborg

Kostnader

Priser: Som elev får du en faktura i månaden, för fyra lektioner á 45 minuter. Lektionerna är löpande och avslutas inte förrän du säger upp ditt avtal. 

Kursledare

LÄRARE:

Åsa Nordgren är sopran med utbildning som operasångerska och musiklärare från Teaterhögskolans Operalinje och Musikhögskolan i Göteborg. Hon frilansar inom opera, musikal och teater i Norden. Åsa jobbar även på GöteborgsOperan. Åsa undervisar på tisdagar i opera, musikal, visa, pop och jazz med mera.

Rebecka Lindstedt har lång utbildning i musik och sång; en kandidatexamen inom jazz/improvisation vid Högskolan för scen och musik i Göteborg samt fyra års studier på olika folkhögskolor. Hon arbetar som frilansande sångerska i mindre och större ensembler inom olika genrer som jazz/funk/pop. Rebecka komponerar även musik och har bland annat arrangerat musik för storband. Utformar sånglektioner utifrån elevens önskemål och arbetar med röstteknik utifrån ett holistiskt perspektiv. Rebecka undervisar på torsdagar i jazz, pop, soul, musikal och visa med mera.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sånglektion - Individuell undervisning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights