Dansande bebisar

Kulturstationen, i Göteborg
Längd
4 tillfällen
Pris
795 SEK
Längd
4 tillfällen
Pris
795 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dansande bebisar med Stine Marcinkowski Pettersson

Välkommen till en grupp för bebisar och deras vuxna, med rörelseutveckling, närvaro, lek och samspel i fokus. Det händer mycket i utvecklingen under bebisars första år, och det kan vara magiskt att få uppleva sitt barn i utforskande, när man själv är fullt närvarande med dem och kan följa deras rörelselust och intresse i stunden.

Gruppen på Kulturstationen är öppen för åldrarna 6-11 månader, och din bebis kommer att utforska sina kroppsrörelser, röster, uttryck och utveckling tillsammans med andra bebisar runt samma ålder tillsammans med sina föräldrar.

Stine guidar genom olika moment som utgångspunkt för utforskandet.

Sagt om kursen:

”En lugn stund med full närvaro med sitt barn. Inga måsten utan fokus fick ligga på att vara med barnet”

Stine Marcinkowski Pettersson

Rörelsepedagog, danskonstnär, energiterapeut, projektledare och mamma.

Stine är en närvarande rörelsepedagog som har arbetat med barn, unga och vuxna med olika förutsättningar och bakgrunder. Sedan 2022 har hon utvecklat konceptetDansande bebisar, som syftar till att skapa ett rum för föräldrar och bebisar där de får utforska kroppen, leken, rörelsen och rösten tillsammans. En plats där föräldrar också kan få mer kunskap kring hur de uppmuntrar sitt barns rörelseglädje, utveckling och nyfikenhet genom själv att vara delaktig på golvet. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansande bebisar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturstationen
Sockerbruket 27
414 51 Göteborg

Välkommen till Kulturstationen!

Kulturstationen är en del av föreningen Villa Vulkan. Vi brinner för att fler ska få utöva och uppleva kultur. Kulturstationen har kurser för barn, unga och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. Villa Vulkan vill bidra till ett rikare...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturstationen

Highlights