Kortkurs för dig som är 40+ och gillar att dansa!

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
4 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
2 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
2 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursen är söndag kl 15.00-16.15, måndag och tisdag kl 17.30-18.45. Kortkurs för dig som är 40+ och gillar att dansa! Man är inte äldre än vad man känner sig! Kom och dansa disco, funk och jazz under tre tillfällen!

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Fokus på lektionerna är att dansa mycket och vi arbetar främst med två-tre koreografier i disco, funk och jazz som utvecklas varje gång. Däremellan testar vi olika steg- och stilövningar för att få in rätta känslan. 

Det övergripande målet är att ha kul och att få dansa mycket!

Välkommen!

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns jazzkurser upp till avancerad nivå. Vi har även mixade klasser där inslag från modern och nutida dans kommer in. Jazzen är nära släkt både med streetdans och stepp. Fortsätter du i den riktningen kommer du ha glädje av jazzträningen. För dig som vill komplettera med annan träning som har dansanknytning finns Latin Fitness.

Kursledare

Åsa E Jonsson

Åsa är idag själv 53 år och var för 25 år sedan danspedagog utbildad från dåvarande Danshögskolan samt på dansskolor i New York. Hon har tidigare undervisat på flera dansskolor bla på Kulturama samt koreograferat till teater- och revyföreställningar.

Åsa berättar: ”Efter att ha lämnat ett yrkesliv inom dans för annat har det under de senaste åren återkommit en längtan efter att framförallt dansa igen men också för att undervisa. Det spelar ingen roll att kroppen har förändrat sig, det är kul och en fantastisk känsla att hitta flödet i rörelse till härlig och bra musik!”

Bra att veta

Kursen är söndag kl 15.00-16.15, måndag och tisdag kl 17.30-18.45

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 juni, 2024

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kortkurs för dig som är 40+ och gillar att dansa! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights