WordPress - Fördjupningskurs på distans - Skapa en professionell företagshemsida

Längd
2 månader
Pris
5 499 SEK inkl. moms
Längd
2 månader
Pris
5 499 SEK inkl. moms
Från 5 499 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

WordPress Fördjupningskurs på distans


En fördjupningskurs i WordPress.

I Fördjupningskursen så går vi ner på detaljnivå på flera områden som gör att du kan förvandla din enkla hemsida till en professionell företagshemsida som gott kan representera ditt företag på ett värdigt och attraktivt sätt gentemot dina besökare och potentiella kunder.

Fördjupningskurs i WordPress på distans

Kursen har bl.a. följande innehåll & fördelar:

  • Du får lära dig vad en Page-Builder är och hur den kan användas för att förenkla ditt arbete. Vi går igenom på djupet hur du kan använda den för att spara tid men också för att få en professionell "touch" utan att behöva programmera från grunden.
  • Vi lär ut mer om IT-säkerheten för din professionella hemsida. Vad du behöver tänka på och hur du kan behålla integriteten för både ditt innehåll och dina besökare.
  • Vi går igenom vad du behöver ta med i din "Integritetspolicy" och flera olika förslag på hur du kan presentera det för att det ska vara så tydligt som möjligt för dina besökare. Men också för att säkerställa att du har ryggen fri gentemot GDPR-lagen.
  • Kursen går igenom flera Plugins/Tillägg som vi rekommenderar.
  • Självklart så kör vi 100% fritt startdatum, du väljer själv!
  • All support sköts via meddelanden på vårt exklusiva support-center för kursdeltagare. Där har du under hela kurstiden direktkontakt med kursledaren (som också är densamme som skrivit kursmaterialet) som guidar och hjälper dig genom hela kursen.
  • Du lär dig att hantera ett professionellt Tema. Vi går ner på detaljnivå. Tanken är att du ska få sådan kunskap och självförtroende att du själv kommer att kunna skapa en proffsig layout på din egna företagshemsida.
  • Och mycket mer..

Gör en intresseanmälan genom att klicka på någon av "Boka kursen nu-knapparna" på denna sida så berättar vi mer!

Varmt välkommen in i kunskapens värme!

Kursupplägg

Denna kurs lär ut kunskap på en kvalitativ nivå. Du har hela 2 månader på dig att gå igenom kursmaterialet (som ingår i priset). Upplägget är att du ska testa allt som står i kursmaterialet. Därefter skriver du en kortare redovisning till kursledaren på support-centret. Du kommer då att få återkoppling och är allt korrekt och bra så får du nästa kursdel utskickad.

Om någon kunskap saknas så kommer du att få fullständig information om vart bristen ligger och hur du ska åtgärda det. Tanken är att kursen ska ge dig självförtroende och våga testa, istället för att skrämma med kunskap bjuder vi in till lärande!

Kursmaterialet är också skrivet på ett sådant sätt att både läsandet av kursmaterialet tillsammans med dialogen med kursledaren är nödvändig för att få fullständig kunskap. Det är alltså en aktiv kurs som lär ut på riktigt till skillnad från alla "intensivkurser" som egentligen inte lär ut något som man kommer ihåg.

Här har du tid att både lära dig, testa allt och smälta det. Det gör att det du lär dig stannar kvar - förhoppningsvis för livet!

Dessutom ingår allt kursmaterial i priset och du behåller det efter avslutad kurs. Det gör att du kan slå upp i det, som ett slags uppslagsverk, även efter kursen när du sitter själv och fastnar på något.

Boka en plats nu så kör vi!

Målgrupp

För dig som redan kan grunderna i WordPress.

Om du inte har några förkunskaper alls inom WordPress så rekommenderar vi dig att först gå vår "WordPress Nybörjarkurs" som du finner antingen här på Kurser.se eller på vår företagshemsida.

Kostnader

4 399 kronor exkl. moms

Kursledare

Allt kursmaterial är skrivet av kursledaren Joachim Fredriksson som har arbetat professionellt i WordPress i över 10 år genom webbyrån som han driver. Han har också en akademisk bakgrund inom just Data- & Systemvetenskap från IT-universitetet i Kista i Stockholm, DSV, där han läst för en Kandidatexamen, specialiserad inom IT-säkerhet.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av WordPress - Fördjupningskurs på distans - Skapa en professionell företagshemsida och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
J.F. HemsidePortalen

Vi håller distanskurser inom följande områden:

SEO-kurs - En komplett kurs som lär ut sökoptimering upp till professionell nivå (Lär dig hur man optimerar med hjälp av AI-teknik) WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa...

Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Highlights