InDesign, grund intensivt

Längd
16 timmar
Pris
3 125 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
3 125 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På den här kursen lär du dig behärska programmet för att på egen hand kunna framställa allt från visitkort till broschyrer.

Här får du kunskaper i typografi, layout, färg och form vilket är nyttiga redskap för trycksaksproduktion. Du arbetar praktiskt med layout och relevanta övningar som länkar samman grafisk form och programkunskap.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av text och bild för trycksaker eller webb. Du arbetar till exempel som informatör, redaktör, journalist eller egenföretagare. Du har god datorvana.

Mål

Kursen ger grundläggande kunskaper i digital text- och bildbehandling för print, skärm eller webb. Efter genomgången kurs behärskar du grundläggande begrepp inom typografi, du kan utforma malldokument samt förbereda filer för utskrift och tryck.

Innehåll

Typografiska grunder, verktyg och inställningar, sidmallar och malldokument, sid-, stycke- och textformatering, montering av text och bild, färg- och bildhantering.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights