VHF-certifikat

E-navigation, Distans
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Ett VHF-certifikat visar att du kan använda en VHF-radio i dagligt bruk samt till nöd- och ilmeddelanden. Certifikatet ger dig behörighet att inneha vhf-licens i Sverige samt att hyra båt i Sverige och i Europa.

Beställer du kursen får en inloggning till hemsidan där hela kursen genomförs. Via hemsidan följer du kursen med hjälp av studieplan, övningsprov och ljuddemonstrationer. När kursen är klar är det dags att skriva provet. Enkelt, effektivt, pedagogiskt!

För mer information, skicka en intresseanmälan!
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursinnehåll:

# Studieplan - En övergripande studieplan som guidar dig genom hela utbildningen.

# Ljudklipp - genomgångar av hur kommunikationen sköts via VHF med exempel av anrop, nöd- och ilmeddelanden.

# Övningsprov - Flertal interaktiva övningsprov för varje kursavsnitt samt heltäckande kursprov.

# Min sida - här kan du se vad du har tagit del av, respektive har kvar av kursinnehållet - samt dina resultat på övningsproven. Dessutom kan du skriva in viktiga saker i ditt anteckningsblock!

# Kundservice - här finns vanligt förekommande frågor och svar på dessa. Till mailsupport kan du ställa dina pesonliga frågor och du snabba svar!

# "Skriva provet" - information om hur provet skrivs. Vi hänvisar dig till en provförrättare. Du erlägger provagift om 200 kr till provförrättaren vid provtillfället.

Video

Kostnader

495 kr. I priset ingår inloggning till hemsidan med ett flertal funktioner, samt mailsupport.

E-Navigation erbjuder smidiga betallösningar, fakturabetalning och förskottsbetalning. Använder du faktura får du paketet först och betalar i efterhand! Leveranstiden är mycket kort, oftast 1-2 arbetsdagar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av VHF-certifikat och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
SVEN-ERIK HENRIKSSON
28 mar 2023

”Jag har gjort två kurser via E-Navigation - förarintyg och VHF-certifikatet och är supernöjd! Det är ett bra sätt göra kurserna via Internet, ingen stress och man kan hålla på...

Visa hela
5/5
DANIEL ERIKSSON
28 mar 2023

"Efter att jag under en längre tid varit intresserad av att ta förarintyg, bestämde vi oss för en resa till Kroatien. Där ville jag hyra båt, men de krävde förarbevis och VHF-ce...

Visa hela
5/5
JAN EDSTRÖM
28 mar 2023

"Jag läste VHF-kursen och är mycket nöjd med upplägget. Särskilt uppskattade jag att jag själv kunde rätta samtliga avsnitt och att det var tydliga frågor och svar. Jag har just...

Visa hela
E-navigation
Nysätravägen 52
131 33 Nacka

Välkommen till E-Navigation!

E-navigation erbjuder navigationskurser på Internet. Du behöver inte längre passa tider eller transportera dig till en lokal långt bort. Du kan lära dig allt framför datorn i din egen takt! Vår populära förarintygskurs har idag användare över hela landet i...

Läs mer och visa alla kurser med E-navigation

Highlights