Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-5 av 5 träffar

Hur används Adobe Illustrator?

Illustrator används ofta för att producera logotyper, symboler, illustrationer, grafiska mallar och andra objekt för både tryck och webb. I programmet arbetar du med vektorgrafik, vilket innebär att du kan förstora och förminska ett objekt hur mycket som helst utan att förstöra upplösningen och pixla sönder objektet. 

Om vektorgrafik 

Illustrator är ett vektorbaserat grafikbehandlingsprogram som gör att användare kan komponera och redigera vektorgrafik interaktivt på en dator och spara dem i flera olika format, såsom EPS, PDF, WMF, SVG, eller VML. Då vektorgrafik består av geometriska primitiver, såsom punkter, linjer, cirklar och dylikt, som tillsammans skapar en bild så är inte objekten begränsade till en viss storlek. 

Lär dig använda programmet 

För att få information om kurserna och läsa mer om upplägg, målgrupp, datum, pris osv. så klickar du på en kurs som du tycker verkar intressant i listan här ovan. Om du vill anmäla ditt intresse till kursen eller saknar någon information så kan du enkelt skicka en intresseanmälan till kursarrangören.

Jämför kurser