Glädje i nuet - Inspirationsföreläsning för företag

Cecilia Åkesdotter, Distans (+1 orter)
Längd
Enligt överenskommelse
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Enligt överenskommelse
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Inspirationsföreläsning om mindfulness

Glädje i nuet - Inspirationsföreläsning om mindfulness

Behöver personalen minska stressen, bli effektivare och känna mer glädje? En föreläsning för hela personalen som ger en inblick i mindfulness  - bakgrund, användningsområden, vetenskaplig forskning och bevisade effekter. Teori varvat med praktiska moment och personlig dialog.

Kompetensutveckling med hjälp av mindfulness kan resultera i ökad produktivitet och lönsamhet, ett varmare arbetsklimat, förbättrade kundkontakter, effektiv stresshantering och tydligare kommunikation för ditt team.

Mindfulness, medveten närvaro, är gammal visdom i ny tappning. Att vara närvarande är vårt naturliga tillstånd - men alla behöver vi påminnas om hur vi når dit - så att vi kan prestera och samtidigt må bra! Här får personalen viktig kompetens och konkreta verktyg som kan användas direkt i vardagen. 

Varmt välkommen!

Föreläsningen går att boka i hela Sverige och kurser hålls även i utlandet. Skicka en intresseanmälan för mer information.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Sverige

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

En företagskurs för dig som vill ha nya verktyg för att hantera vardagen och få en nystart i livet. Inga förkunskaper krävs.

Sagt om kursen

"Varmt tack för din underbara föreläsning igår - den gav så många fördjupningar och insikter som man faktiskt måste hålla vid liv. Din inspirerande kunskap och värme gör budskapet äkta och viktigt. Mindfulness är verkligen något alla bör känna till & träna på!"

Birgitta Ghebaru
, speciallärare

"Du levererade en fantastiskt bra, inspirerande och lättfattlig föreläsning om mindfulness. Dina kunskaper är imponerande och du har ett glädjefullt engagemang med bra övningar!"

"Otroligt spännande och inspirerande föreläsning! Så fint att du delar med dig av ditt liv och erfarenheter och att du pratar från hjärtat och delar din utstrålning och glädje! Och alla dessa otroligt häftiga övningar – Tack!

”Underbar & intressant föreläsning”

”Tankeväckande med aha-upplevelser”

”Otroligt häftiga övningar”

Kostnader

Pris efter överenskommelse.

Kursledare

Cecilia Åkesdotter

Cecilia Åkesdotter är rutinerad i digitala föreläsningar och får högsta betyg på att budskapet går fram, pedagogisk och interager med deltagarna. Karismatisk och inspirerande som i de fysiska föreläsningarna!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Glädje i nuet - Inspirationsföreläsning för företag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Ludvig
19 feb 2016
Otroligt häftiga övningar

Otroligt häftiga övningar

5/5
Fabian
19 feb 2016
Tankeväckande med aha-upplevelser

Tankeväckande med aha-upplevelser

5/5
AS
19 feb 2016
Underbar & intressant föreläsning

Underbar & intressant föreläsning

Cecilia Åkesdotter
Ånestadsgatan 4 C
58723 Linköping



Cecilia är verksam som föreläsare och möter personalgrupper i arbetslivet såväl i näringslivet som i offentlig verksamhet. Skicka en intresseanmälan till Cecilia Åkesdotter och berätta vilket tema din personalgrupp behöver inspiration och kompetens inom - Arbetsglädje, Lyckade möten, Fokus på...

Läs mer och visa alla kurser med Cecilia Åkesdotter

Highlights