Online självstudier - engelska, franska, tyska, spanska

Berlitz, Distans
Längd
3 månader
Pris
2 950 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 månader
Pris
2 950 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Läs språk online i din egen takt

Förbättra ditt uttal, bredda ditt ordförråd och fördjupa dig i språket i din egen takt. Jobba med läsförståelse, skrivövningar och hörsförståelse när det passar dig.

Du startar upp genom att göra ett nivåtest och behovsanalys direkt i plattformen, därefter laddas ett ditt skräddarsydda kursprogram upp. 

Du har obegränsad tillgång till kursen och fritt antal timmar under studieperioden. Mer än 800 e-lektioner, skräddarsytt innehåll för 218 yrkesroller och 20 olika branscher.

När du vill träna konversation går du med i någon av de öppna konversationsklasserna som startar varje timme. Träna konversation tillsammans med lärare och andra deltagare, schema för olika nivåer och olika teman i kalendern.

Så kommer du igång

Boka utbildningen via kurser.se

Nästa steg efter bokning

Berlitz skickar dig de inloggningsuppgifter du behöver för att komma igång med utbildningen. Därefter gör du språktest och behovsanalys i utbildningsplattformen. Sedan är du igång med att förbättra dina språkkunskaper online.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

När som helst

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Kursen passar dig som vill lära dig eller förbättra dina språkkunskaper på ett effektivt och målinriktat sätt. Studera när det passar dig, våra lärare och plattformar är tillgängliga 24/7.

Du börjar kursen med kunskapstest och behovsanalys direkt i plattformen. Därefter laddas din anpassade kursplan upp och du kan gå med i öppna konversationklasser eller studera på egen hand.

Kostnader

  • Self-Study Online Live 3 månader: SEK 2.950

  • Self-Study Online Live 6 månader: SEK 4.913

  • Self-Study Online Live 12 månader: SEK 6763

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Online självstudier - engelska, franska, tyska, spanska och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Berlitz
Gamla Brogatan 23 B
111 20 Stockholm

Open your world Berlitz är ett utbildningsföretag för organisationer, företag och privatpersoner. Vi utbildar i 40 språk och levererar utbildning på distans och på plats. Våra språkcenter finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har språkinstruktörer över hela landet....

Läs mer och visa alla kurser med Berlitz

Highlights