Friluftskurs vinter

Längd
24 timmar
Pris
1 595 SEK
Längd
24 timmar
Pris
1 595 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

En tarp hänger uppspänd mellan två träd. Marken är täckt av snö och under tarpen ligger en turkos sovsäck på ett rött underlag.

Lär dig grundläggande färdigheter för ett säkert uteliv under kalla förhållanden; hur du hanterar kyla, identifierar risker och undviker dem. Kursen täcker viktiga ämnen som matlagning, vattenhantering och hur man sköter sin hygien när marken är täckt av snö och tjäle. Vi ger dig verktygen för att sova utomhus, oavsett om det är under en tarp eller i ett tält med linor som ska förankras på frusen mark.

Tillsammans med erfarna instruktörer och andra deltagare får du öva på att övernatta i skogen och gärna dela med dig av dina egna erfarenheter. Kursen passar dig som redan har grundläggande friluftsvana men vill utöka dina kunskaper och ditt självförtroende i vintertid. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Friluftsmänniskor.

Du som gillar att vistas i naturen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Friluftskurs vinter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
All in Nature SWEDEN
Borås

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

Välkommen till All In Nature Sweden. Kärnan i vår verksamhet är överlevnadskurser, fördjupningskurser, teambuilding och föreläsningar inom krisberedskap prepping och såklart överlevnad. Även specialdesignade tillämpningskurser efter dina önskemål. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag, vi anpassar oss gärna...

Läs mer och visa alla kurser med All in Nature SWEDEN

Highlights