Akvarell för nyfikna

Jürgen Asp Ateljé, i Göteborg
Längd
2 dagar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
1 800 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Är du nyfiken på akvarell? Se hit!

Under en spännande, intensiv och lekfull helg kommer vi att arbeta med ”akvarellens mysterium”. Med vatten, färgpigment och akvarellark får man en övergripande förståelse för akvarellen, dess möjligheter och begränsningar. Med en öppen inställning och nyfikenhet inför akvarellen, delar vi glädjen över att få skapa fritt, utan skygglappar eller förutfattade meningar.

Vi kommer att arbeta från grunden i olika tekniker, i små och stora format. Vår arbetsplats blir både utomhus, om vädret tillåter, och i ateljén med genomgångar och experiment. Miljön kring ateljén ger oss stor valfrihet att måla olika motiv.

Till kursen ingår allt man behöver. Färger, penslar och akvarellark för de som inte har eget material med sig. Medtag egen lunch. Kaffe/ te och frukt finns.

På lördagskvällen har jag en bildföreläsning kring temat akvarellmåleri med olika akvarellister och tekniker. Med vin och ost för de som så önskar. Allt för att bredda vår syn på bild och vad en akvarell kan vara.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 juni 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Målgrupp

Kursen vänder sig både till de som aldrig provat på att måla akvarell och de som har erfarenhet innan och söker nya sätt att utrycka sig på i akvarellens öppna landskap.

Kostnader

Kursen kostar 1800kr och då ingår allt material för de som inte har eget.

Kursledare

Jürgen Asp, yrkesverksam konstnär och kursledare inom konst och skapande verksamheter med ateljé på Ringön i Göteborg har varit yrkesverksam inom konst och kultur sedan 1981. Han har arbetat med kurser i akvarell, måleri, teckning och kroki på Akvarellmuseet, Kyrkeruds folkhögskola, Göteborgs konstskola och i egen ateljé. Utbildad på Gerlseborgsskolan i Stockholm, Houveskou målarskola och HDK i Göteborg.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell för nyfikna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Jürgen Asp Ateljé
Stålverksgatan 2
417 07 Göteborg

Välkommen till Jürgen Asp!

Jürgen Asp, med ateljé på Ringön i Göteborg, har varit yrkesverksam inom konst och kultur sedan 1981. Han har arbetat med kurser i akvarell, måleri, teckning och kroki på Akvarellmuseet, Kyrkeruds folkhögskola, Göteborgs konstskola och i egen ateljé. Utbildad på...

Läs mer och visa alla kurser med Jürgen Asp Ateljé

Highlights