Breakdancekurser

Lär dig dansa breakdance

Breakdance föddes ur hiphop-kulturen och står för ett av de fyra elementen (rap, dj:ing, graffiti, breaking). Idag utövas breakdance över hela världen. Här hittar du bland annat breakdancekurser för nybörjare och vana dansare.
Visar 1-4 av 4 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar

Om breaking 

För vissa är breakdance inte bara en dansstil utan även ett sätt att leva och del av en kultur. Visste du till exempel att en tjej som dansar breakdance kallas för b-girl och att killar som dansar breakdance kallas för b-boys? Själva dansstilen breakdance består av akrobatiska rörelser, som till exempel head spin och down rock, och utförs med hela kroppen i nära kontakt med golvet. Breaking är väldigt underhållande att titta på och här förekommer ofta så kallade battles där två breakare dansar mot varandra och gör allt för att knäcka varandra.

För varje breakdancekurs som du ser i listan här ovan presenteras information om kursen innehåll, startdatum, priser etc. Behöver du ytterligare information kan du enkelt skicka en intresseanmälan till arrangören för respektive kurs.

Jämför kurser